Inställd

Det har varit en lååång helg! Jag är urusel på att vänta! Otålig är bara förnamnet. I morse kastade jag mig därför över telefonen så fort vi ätit frukost. Jag tror att koordinatorn börjar bli trött på mig. Tror det står JJ med stora röda bokstäver vid mitt namn. Kirurgen hade inte varit kontakt med röntgenspecialisten än, för specialisten hade haft semester. Det borde vara förbjudet! ;-) Däremot hade kirurgen själv tittat på mina resultat och inte sett några hinder. Men han vill ändå dubbelkolla för säkerhets skull. Som koordinatorn sa; ”Han är väldigt noggrann”. Jo det ska man väl vara tacksam för förstås.

Summan av kardemumman blev att koordinatorn sa att hon tyckte jag skulle ställa in mig på att det blir operation på måndag. Jag får väl försöka tro på det… Så från och med nu är jag inställd på att min karriär som enbröstad med plufsmage är på väg mot sitt slut.

Annonser

4 thoughts on “Inställd

  1. Gissar att varenda fjäril i magen dansar tango på nerverna och den skräckblandade förtjusningen är svår att hantera. Jo, så är det för mig. Man vill – och vill inte, men har liksom inget val. Vad har man att välja på? Go for it, tjejen!
    Stora, härliga, färgglada kramar från ett grått Uddevalla
    /Sibylla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.