Ett spännande möte

I höstas nåddes jag av ryktet att en av tjejerna som var med på rehabveckan på Lydiagården skulle genomgå samma operation som jag i november. Gissa om jag blev nyfiken?! Några veckor efter hennes operation skickade jag därför ett mail för att höra hur det har gått, hur hon mår och allt. Google i all ära, men vem är bättre lämpad att berätta än den som gått igenom samma sak?

Igår var hon i Malmö och vi tog en fika. Jag hade tusen frågor och glömde säkert ställa de flesta. Men det räckte för mig att se hur bra hon mådde efter bara så kort tid. Trots att hon haft en del komplikationer, med två operationer och sår på magen som inte velat läka, var hon nöjd och ångrade inte en sekund. Det hade inte ens gjort så ont som hon räknat med. Hennes nya tuttar fick jag inte se, det hade ju sett väldigt underligt ut med tanke på att vi satt på ett offentligt fik, men att hon hade en väldigt platt och fin mage gick inte att ta miste på. Sen fanns det ett par ärr som jag inte räknat med, bland annat på armarna, men det är väl smällar man får ta. Tack Åsa för en trevlig eftermiddag! :-)

Det ska bli spännande att se om jag får nytta av alla mina nya kunskaper, för något besked från sjukvården har jag fortfarande inte fått. Igår eftermiddags tappade jag tålamodet och ringde till koordinatorn för att höra om det kommit något svar från röntgen. Jodå, MR var utan anmärkning, inga metastaser eller annat i bröstet. Hade jag inte räknat med heller! Resultatet från CT (det viktiga) hade förvisso kommit, men hon kunde inte tyda det. Dock lovade hon att genast kontakta kirurgen för att be honom ta en titt, även hon vill ju ha besked ifall hon behöver planera om. Hon hoppades att han skulle ringa mig under fredagen. Idag alltså. Det hoppades jag också. Förgäves. När klockan var 16 bestämde jag mig för att nu ringer JAG! Då fanns det ingen där. Försökte i en timme utan resultat. Så nu får jag vänta till måndag, men då tänker jag inte vara snäll och vänta utan kommer att ringa direkt på förmiddagen. Jag vill ha ett besked! Jisses det är ju bara en vecka kvar – kanske.

Eller ska man tolka det som att inga nyheter = goda nyheter?

Annonser

8 thoughts on “Ett spännande möte

 1. Jag håller tummarna för att du och jag ligger på plastikkirurgen samtidigt fast på olika sjukhus. Jag fick ett bra samtal idag. Ska möta läkaren den 19 januari och blir opererad den 22 januari.

  Kramar
  /Sibylla

 2. Ja absolut ska du tolka det så, det gör jag alltid och det stämmer nästan till 100%. Nu ska jag hålla alla tummar och tår hela helgen och ser fram emot ett glädjetjut på måndag. Det lät ju fantastiskt bra, det där med platt mage gillade jag :-)
  Kramar från oss till dig och ha en härlig helg!
  Karin

  • Något glädjetjut blir det inte riktigt än, men det ser lovande ut i alla fall. Bara specialisten också som ska uttala sig, sen kan jag slå kullerbyttor. Eller kanske inte, men i tanken i alla fall. :-)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.