Men för H***E!!!

För 1½ år sedan hade vi hela huset klätt i byggnadsställningar för fasaden skulle fogas om och vi skulle få nya fönster. Detta skedde under oktober-november, så det var väl okey även om det inte var kul. Hela balkongväggen byttes ut, så halva vardagsrummet var evakuerat och man levde bland lådor och byggdamm ganska länge. Men tack och lov blev det klart lagom till advent och det blev ju bra till slut.

Idag kom följande lapp i brevlådan:

omfogning

Skämtar de med oss? Efter 1½ år ska det fogas om igen?? I denna varma sommar ska vi stänga alla fönster OCH ventilation i 7 veckor??? De måste vara galna. Grannen som har hela sin lägenhet åt söder, ringde på här förut och var helt panikslagen, hon har nästan 40 grader i lägenheten. Jag har inte riktigt lika varmt, men jag lovar att det blir panik här också om jag inte kan ha öppet och tvärdrag när det är sommar. Lägger mig ner och skriker.

skriker2

Annonser

6 thoughts on “Men för H***E!!!

 1. Förbannat klantigt! De får vänta med detta arbete. Tror inte att detta är tillåtet i denna värme…..klart hälsovådligt…kolla upp detta. Förstår att ni blir förtvivlade!!
  Kram Annika

  • Tjatigt här…vet inte vad som hände trodde inte första kommentaren gick fram! Ta bort överflödet. Men budskapet på detta tok kom i alla fall fram!

   • hahaha, jag har städat nu! ;) Har tillbringat hela förmiddagen med diverse telefonsamtal till hyresvärd, byggfirma och miljöförvaltning… och har uppmanat alla grannar att göra det samma. Återkommer med utförlig rapport i morgon! :-)

 2. Verkar som om jobbet inte blev bra förra gången? Eller så har dom alldeles för lite att jobba med? Men det är irriterande att anpassa sig till byggarbete, speciellt när man inte får/kan öppna fönstret.

  Tröstande kramar

  • Det här är inte bara irriterande, det är hälsovådligt med tanke på vilken värme vi har i lägenheterna redan nu. Detta ska jag göra allt jag kan för att stoppa! Dags att blocka fram JJ ur sitt skal!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.