Soffpotatis

Fördelen med Taxoteren är att den inte har illamående som biverkning. Heter det. Trots det vaknade jag med illamående i morse?! :( Tack och lov blev det varken allvarligt eller långvarigt, jag vacklade in i sängen igen och sov ett par timmar till, sen var det över. Men man undrar ju varför jag får biverkningar som man inte ska ha, när jag inte får de biverkningar alla andra får. Det var likadant när jag var inlagd på isoleringen förra gången, då vaknade jag också en morgon med illamående, men då kräktes jag kaskader och de blev tvungna att pumpa in medicin i PICC-linen för att stoppa det. Det skulle förstås kunna vara Tramadolen som jag mår illa av, men jag tar ju nästan inga denna gången.

De två senaste dagarna har jag praktiserat livet som soffpotatis, jag har verkligen inte orkat någonting alls, mer än att fixa mat när magen kurrat. Det är tur att Bertil åkt till Stockholm. Värken är inte så hemsk denna gången, åtminstone inte än, har klarat mig med piller bara morgon och kväll. Dock är jag vansinnigt trött och har legat och glott på det ena dumma TV-programmet efter det andra. Hjärnfunktionen är inte heller på topp, känner att jag flummar runt i tankarna och har svårt att koncentrera mig när jag försöker föra ett normalt samtal. Det har varit två mycket långsamma dagar!

Jag tog mig åtminstone precis i kragen och gjorde den enorma kraftansträngningen att klä på mig jeans och tröja för att gå ner med soporna. Det var vad jag orkade idag, så nu kan jag med gott samvete återgå till soffläge för att invänta tiden för sänggående. Det pulserar i fingertopparna och det känns väldigt obehagligt. Är mycket orolig för mina naglar. :(

Jag hoppas verkligen jag är lite piggare i morgon, det här börjar bli tråkigt på riktigt! Jag blir heller inte ledsen om smaklökarna snart kunde vakna till liv igen.

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s