Livet är skört

Plötsligt en dag vaknar du och ingenting är längre som förut. Det kan ha drabbat dig, en vän, eller en anhörig. Oavsett vilket, allt förändras och du kan ingenting göra åt det, mer än leva med det och stötta den som behöver det. Se till att få proportion på livet! Vad är det som verkligen är viktigt? Har du prioriteringarna rätt? Ta hand om varandra, ta hand om familjen. Gör vad du känner är rätt i hjärtat och inte vad andra säger åt dig att göra. Lev livet så som du känner är bäst för dig, inte hur andra tycker du bör leva. Du har bara ett liv, du får ingen chans att göra om, så gör det rätt från början. Var rädd om dig, var rädd om dem du verkligen bryr dig om – i morgon kan det vara för sent.

Annonser

4 thoughts on “Livet är skört

  1. Det är så sant, det är lätt att tappa bort sig ibland tyvärr.. Tyvärr så har man insett det nu när man blivit sjuk. Hur viktigt det är att inte göra det ..
    Hoppas du mår ok efter din första behandling // kram kram

  2. Så väldigt, väldigt sant…och så lätt att glömma bort! Men ibland händer de där grejerna runt omkring en som sätter perspektiv på tillvaron vilket kan vara väldigt nyttigt. Har man tur upptäcker man att man faktiskt har rätt bra prioriteringsordning och om inte så är det bra med en spark i rumpan för att rätta till det illa kvickt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s