Stolt mamma! :-)

Idag var Bertil iväg med några klubbkompisar för att spela en individuell tävling i Ängelholm. Det är bra att han åker ut och tävlar vid sidan om vanliga seriematcher så han får lite rutin – och något att göra förutom att sitta framför datorn hela sin vakna tid… Jag kunde följa hans spel här hemma via datorn då vissa hallar, däribland Ängelholm, har något som heter Scoring Online, där resultaten kommer upp ruta för ruta. Jättespännande.

Jag kom inte på det förrän efter tre serier och döm om min förvåning när jag upptäckte att han efter tre serier hade hela 653 poäng, vilket gör ett snitt på 217 poäng/serie! Sen satt jag här och såg honom göra strike efter strike. I sista serien började han med 8 strike på raken! Så otroligt bra spel, synd man inte kunde vara med och titta på. Han landade på totala 1348 poäng över 6 serier, ett snitt på 224. Superbra!

Med handicap leder han nu tävlingen i Ängelholm. Det är starter nästa helg också, så vi får väl se om han håller ledningen. Gör han det vinner han 1500:-!

 

Här är hans fina resultat: