Vi ska inte klaga!

Igår kom den. Räkningen för min operation. Den gick loss på hela 400 kronor! Det är inte klokt, bara 400 futtiga kronor för en hel operation och 5 dygns sjukhusvistelse med all omvårdnad, medicinering och mat. Lägg därtill borttagning av stygn två veckor senare som inte kostade ett öre. Vad gnäller folk över? Vi har en fantastisk sjukvård i Sverige! Och det är inte dyrt!

Förra året med RIXallsvenskan gav mersmak. Jag är med även i år och detta året heter hästen Usteristrasse, även kallad Yster för hon är så livlig. Denna gången är jag inte stallinformatör, utan bara vanlig delägare. Det ska bli spännande och se om det är någon skillnad mot förra året. Årets tränare heter Patrik Karlsson och är inte alls så känd som Thomas Uhrberg. Han skriver själv ganska mycket på bloggen så vi får nog den information vi behöver. Den 20 februari är det Kick-off. Hoppas på ett spännande år med vår häst. Denna gången är ju även Farfar med på ett hörn, så det är lite extra roligt. Han verkar väldig nöjd med sin 70-årspresent. :-)

Så här ser hon ut, vår stjärna:

Vår häst från förra året, Keep it Face, är snart redo för start igen. Hon har fått några månaders vila och är under träning med målet att starta i slutet av mars. Där är vi cirka 70 delägare kvar som ska följa henne under säsongen fram till slutet av oktober. Sen får man ta ställning om man vill fortsätta eller ej. Vi får se… Det kommer dåligt med information, så jag har tappat lite sugen där. Men det kanske blir annorlunda när hon börjar starta igen. Hoppas få stå i vinnarcirkeln igen, det var riktigt roligt! :-)

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s