La Dolce Vita

Så var den äntligen här! S E M E S T E R N !!! Åtta (8!!) långa, härliga, lata veckor med ledighet står för dörren och väntar på att intas. Av mig! Nu är det bara det underbara sommarvädret som saknas…
 
Den här veckan är jag kattvakt med tillhörande koloni och hade verkligen sett fram emot att njuta den svenska sommaren i skuggan av ett träd där. Nu ser det ut som att jag får jaga solen istället. Typiskt. Men skulle det vara en solig dag så finns jag där och ni som vet var stugan ligger är välkomna att hälsa på om i har lust. Ni som inte vet kan ju ringa och fråga. ;)
 
Midsommar ska vi försöka fira där, oavsett väder. Nästan. Skulle det ösregna får vi väl tänka om förstås. SÅ kul är det inte. Men vi hoppas kunna göra om förra årets succé. Håller på tummen för solsken.
 
Någon säger att Sverige spelar EM-match ikväll, men vem bryr sig om det? Ikväll ska vi grilla i kolonin (solen skiner idag – hipp hurra!) och sen tjuvlyssna på Dolly Parton som kommer till stadion. Förra året gjorde vi detsamma med Elton John och det slutade med att vi de sista 10 minuterna kunde komma in på stadion och stå framför scenen.
 
Men som sagt, har du vägarna förbi kolonin och solen skiner så titta gärna förbi! Då sitter vi garanterat där! :))
Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s