Depp..

Jaha, tittar ut och ser… REGN! Och det idag av alla dagar. :( Det är nämligen en mycket viktig dag idag – om man ska tro på den gamla bondepraktikan (och det ska man väl?). Den säger nämligen som följer för 25-27 maj: "Urban, Vilhelmina och Beda ska sommaren leda". Vilket i klartext innebär att igår (Urban) står för junivädret, idag (Vilhelmina) motsvarar julivädret och i morgon (Beda) visar augustivädret. Igår var det ju soligt och fint, men idag??!! TVI för den lede, vad kallt det är och det har öst ner precis hela dagen. Till och med strumprona åkte på idag och det är ett nederlag i sig.
 
Så nu får vi hoppas att de gamla bönderna har fel och att dagens Expressen har rätt, för de påstår nämligen att juni, juli och augusti ska bli supervarmt. Det återstår nu bara att se. Men jag är lätt deppig i alla fall, det ser inte helt bra ut just nu och kvällstidningarna är ju inte direkt kända för att fara med de stora sanningarna… buhuuu.
Annonser

One thought on “Depp..

  1. Det blir ju perfekt juh!! Jag har semester i juni, då ser jag fram emot sol och värme. Juli och augusti jobbar jag. Men det är klart…det får gärna bli fint väder då med, åtminstone om kvällarna.
     
    /Linda H

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s