Inget fläckfritt förflutet

Efter min nedfrysning känns det som att jag har genomgått olika stadier av förruttnelse. Min hud har sett ut som varierande stadier av spetälska, böldpest och intorkade vattkoppor. Nu har skorporna trillat av och jag börjar se ut som en ny människa. Dock kan jag inte längre påstå att jag har ett fläckfritt förflutet, så politiker kan jag inte bli.
 
Nu är det bara 1½ vecka kvar sen tillträder jag min fasta tjänst! Det ska bli så skönt att ha en fast punkt i tillvaron och framför allt en fast inkomst. Mitt anställningskontrakt är påskrivet och klumpen i magen börjar sakta ge med sig. Nu ska jag bara se till att jobba järnet, så jag får ihop tillräckligt med "övertid" till nästa sommar när jag förväntas ta 8 veckors sommarledigt. Men det ska nog gå bra det också. Jag känner ingen oro.
 
Idag skiner solen, men termometern ska stanna på 10-12 grader. Jag tror det är dags att krypa till korset och inse att strumplöst är förbi för den här säsongen. Dags att ställa in alla sandaler och plocka fram höstskorna. Det kommer att bli tomt i hallen, för jag äger inte många höstskor, till skillnad mot sommarsandaler där jag har en hel skoaffär… Jag hatar strumpor!
Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.