Packad – men inte glad

Jaha… då var man packad och klar. Resväskan står redo för avfärd efter ett par omprioriteringar vad gäller klädvalet, den ska bara knäppas när morgonbestyren är klara och det allra sista nerstoppat. Det är inte lika lätt att packa till en sådan här resa som till en solsemester. Vädret i Skottland är om möjligt ännu lynnigare än här och just som det såg kanonbra ut på väderkartan har de ändrat prognoserna och nu är det bara regn så långt ögat kan se. :(( Det gör en inte direkt glad, särskilt inte som det tydligen ska regna även på lördag kväll… För säkerhets skull har jag även letat upp en väderkarta från Storbritannien, tänkte att de har bättre koll än DMI, men det ser precis lika illa ut där, både i Edinburgh och Glasgow. Och detta i samma veva som det ÄNTLIGEN kommer in ett högtryck med solsken över Sverige… Ja, ja, man får ta det som det kommer, men det tar lite av glädjen.
 
Klockan 07.22 går tåget så det blir till att ställa klockan tidigt i morgon. Gäääsp! Det pirrar i magen minsann. Jag som alltid åker charter ska nu ut på egen hand med en som förvisso åkt på egen hand förut, men som inte har något lokalsinne. Det kan ju bli intressant… Men, vi är ju två kvinns med skinn på näsan, så vi kommer nog att reda oss. Det ska bli spännande och skoj – trots väderprognoserna. Jag hoppas att vi hittar någon form av Internetcafé så jag kan förmedla dagens händelser till alla er här hemma. Vykort hör forntiden till, det här är mycket bättre!
 
Oavsett vad, så ska det bli jätteskönt att komma hemifrån ett tag. Omväxling förnöjer och så vitt jag vet är Skottland utrustat med många pubar… Vi kommer inte att ha tråkigt! :)
Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s