Bättre än vykort!

Den här formen av blogg är ju bättre än att skicka vykort! Perfekt – finns det något tråkigare än att skriva vykort? Sitta där och vara spirituell på en liten ruta där det knappt får plats någonting alls och där redan tredje vykortet är fullständigt oläsbart då handstilen inte längre är vad den borde vara. Allt detta besvär för att få iväg ett kort som kommer fram tre dagar efter vår hemkomst och ingen längre läser för vi redan har berättat för alla som vill om vår semester. Nu kan alla som har det minsta intresse följa oss nästan dag för dag och de som inte har det intresset de skiter i det. :)
 
Attans ungar! Dagens ungdom vet inte hur man umgås om de inte har en datorskärm framför ögonen och ett tangentbord i näven. Det är därför vi sitter här mitt på dagen. Grabbarna tyckte stranden var tråkig. Fattar ni – TRÅKIG! Stranden??? Som är så mysig. Jag fattar ingenting. Men poolen är kul… Hur kul är en pool?? Nu behövde vi hur som helst lite solpaus, så vi tog datortimmen tidigt idag, så slipper jag höra tjatet var tionde minut och så kan vi göra annat ikväll.
 
Maten här börjar bli rätt tröttsam. Mycket är bra med Bulgarien, men inte maten. Den är urtrist och torr. Man får in en gigantisk meny, med cirka 72 olika rätter, men när man väl får det man beställt på tallriken är det samma j***a mat ändå. Man tror man beställt en sak, men det var bara en hallunication. Enda stället vi hittat som verkligen serverar god mat, med smarriga såser, är dubblet så dyrt som alla andra, men det kan det vara värt. Desstuom är det väldigt trevliga och serviceminded där. Värt varenda Leva minsann. Men där kan man ju inte äta varenda gång, då blir man fattig (Fattigare än förut alltså).
 
Jaha, nu rinner tiden ut igen, poolen väntar på oss. Min cocacolaindränkta bok också. Det går att läsa den om man bläddrar försiktigt, alla sidor är inte riktigt torra än. Väskan har nog överlevt också, med lite små skönhetsfläckar. Men vem är perfekt? 
Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s